HVORFOR ER VELOURPUDER STADIG PÅ MODE

I verdenen af indretningstrends er der ét stof, som nu har overgået alle andre eksisterende stoffer totalt. Stoffet, der er mere elegant og klassisk end noget andet, er velourstoffer – trendsætteren der har været i søgelyset, siden det kom på indretningsmarkedet.

Selvom det er en smule til den dyre side, og alle derfor ikke har råd til det, skal du ikke blive modløs. Vi har dets erstatning tilgængeligt på markedet, som ikke er mindre elegant og klassisk sammenlignet med velour, og det er velor.

Fra hoteller til barer, stuer til soveværelser, velor kan nu findes i de fleste rum som aldrig før. Du bruges nu ihærdigt til gardiner, polstring, tæpper og puder. Velor tilbyder en skallet, unikt betagende og skinnende glans, og giver en forfriskende og luksuriøs fornemmelse til ethvert rum.

Har du nogensinde kigget på din stue, og den så en smule gammeldags og nedslidt ud? Du kan nu komme op med en løsning, der er at male den, erstatte sofaerne og måske lægge et nyt tæppe. Men vent, måske er alt, dit rum behøver, nogle få velorpuder fra TrendCarpet for at bringe din stue tilbage til livet.

Ifølge forskellige undersøgelser og eksperter af interiørdesignmarkedet er efterspørgslen på velorpuder steget med 200% over de sidste fem år, og bliver også associeret med titlen som det mest eftertragtede stof (især om vinteren). Det er et stof i flere lag, og er virkelig blødt at røre ved. Stoffer har tråde, der altid klynger sammen.

Historien af velour tager os tilbage til det 14. århundrede til Østasien, hvor det oprindeligt blev produceret. Så blev det populært i Europa og almindeligt brugt i Mellemøsten.

Det specielle ved dette stof er, at det kan laves med forskellige typer af fibre, men den dyreste er silke. Nu til dags blandes silkepuder normalt med rayon, og er ikke så dyre. Rent silkevelour kan koste dig mange penge; derfor er alternativerne blevet introduceret på markedet.

Så, hvorfor bliver velourpuder mere populære, og er stadig en trend?

Nogle få år tidligere havde dette stof mistet sin popularitet, og dets efterspørgsel blevet lav. Men nu er det tilbage med et kraftfuldt comeback. Efterspørgslen efter dette stof på pudemarkedet er for dets livlige, klar og energifyldte tilstedeværelse i rummene. En tilføjelse af disse puder i dit rum kan oplive dit hjem som intet andet.

En anden grund til dette stofs voksende efterspørgsel er på grund af dets overraskende tilgængelighed i en bred vifte af designs og farver. Hvad end puden er til senge eller til sofaer; hvis den rigtige farvepalette følges, vil dit hjem helt sikkert få et lækkert, elegant og varmt look. Derudover er det let at rengøre, hvis du tilføjer det til din daglige rengøringsrutine.

Hvis du kommer til at spilde noget på disse puder, kan du let dampe det med pletfjerner og et fugtigt håndklæde. Bare vær sikker på at pletten ikke tørrer ud, før du tager affære.

Hvordan vælger du den perfekte velourpude til dit hjem?

Først og fremmest kommer det fuldstændigt an på, hvor disse puder skal placeres. Det kan være på din stol, bænk, chaiselong, osv. Placer dem hvor end du vil; de vil være fokuspunktet i dit hjem.

Lad os nu forstå udvælgelsesprocessen for disse puder ifølge med din indretning; lad os gå ud fra at du ønsker sofapuder – først og fremmest er det at have puder, der matcher din sofa, et totalt spild af velourpuder, da de totalt vil falde i med sofafarven, og fremstå som irregulære og unødvendige ting. At tilføje puder med farver, der vil komplimentere andre farver i dit rum, kan gøre din pudeudvælgelse til en succes.

Derudover skal du altid have en farvepalette i tankerne. Bare observer gardinfarverne, vægfarven, vægmaleriernes farver og enhver anden primær farve tilgængelig i dit rum. Efter at have valgt to eller tre farver skal du designe en farvepalette og beslutte dig for puderne.

Efter det kan du også tænke på, hvor mange puder der skal placeres på sofaen. Ja, det er også vigtigt. Den moderne tilgang vil foreslå, at du går efter et ulige antal af puder.

Når du vælger, er størrelsen af puderne også vigtigt. Nogle vil foreslå, at du går med de traditionelle 18inx18in eller 20inx20in, men vi anbefaler, at du køber to størrelser, og lægger dem i et mønster, der passer din smag.

Til sidst anbefaler vi, at du vælger en blanding af pudeformer for at tilføje et design touch til dit hjem, mens du holder farvepaletten i tankerne.

Så nu har vi givet dig al information omkring velour og velourpuder, hvordan du bruger dem, og hvorfor de stadig er enormt efterspurgte. Hav det sjovt med at lede efter dine favoritvelourpuder til dit hjem.

Louise Author