Tre Ting, Jeg Købte Til Mit Hjem, Som Du Også Burde!

Jeg var for nyligt på et loppemarked i mit nabolag, og var der sammen med en ven. Markedet var prikket og foret med boder med forskellige slags ting, jeg ikke kunne have set ét sted. Det var kort sagt vidstrakt.

Jeg nød følelsen af stedet en søndag aften, og vejret var også dejligt. Selvom jeg havde få kontanter, overbeviste markedets farverighed mig på en eller anden måde til også at købe noget til mig selv. Jeg foretrækker generelt ikke at købe ting til mig selv, medmindre jeg kan prøve dem på. Og eftersom jeg ejer nok tøj, tænkte jeg, at dette måske var et godt tidspunkt at investere i noget indretning til hjemmet såsom Pudebetræk, tæpper og malerier, etc. Så jeg købe nogle få ting. Men i denne artikel vil jeg kun fremhæve nogle få ting. Dette er fordi, disse ting næsten fuldstændigt har ændret mit hjems stemning uhyrligt.

Pudebetræk

Jeg elsker at have nogle få puder på min seng og på sofaen. De skaber bare et mere komfortabelt rum, så du kan ligge så komfortabelt, som du vil. Det var på tide, jeg købte et nyt pudebetræk, så jeg investerede i et par. Jeg købte matchende par af 2, så i alt 4 pudebetræk. Dette har forfriskende ændret looket og følelsen af mit soveværelse.

Malerier

Når du er på et loppemarked, har du råd til at være sparsommelig. Du kan forhandle og få fantastiske priser på kunststykker, du måske ikke kan få i butikkerne. Så jeg købte noget lokalt kunst i nogle fantastiske farver til 2 af mine rum i huset. Èt maleri er et abstrakt design malet i pastelfarver, hvorimod et andet er en smule detaljeret, mere livligt, et der fungerer som omdrejningspunktet i min entré/stue.

Et tæppe

Jeg købte for nyligt mit første tæppe på dette marked så billigt, at jeg helt sikkert ikke havde haft råd til det, hvis jeg havde købt det et andet sted. Men min roomie fortæller mig, at du let kan købe tæpper online fra betroede butikker som TrendCarpet til gode priser. Min stue har meget få møbler, så at tilføje et tæppe ville kun give det en mere velkommende følelse, hvor du let kan blive komfortabel. Brug puffen som et ryglæn og sid også på tæppet.

Udover det ovennævnte købte jeg også nogle planter – nogle få sukkulenter og nogle smukke, lette at vedligeholde indendørs planter til mit hus. En kombination af alle disse ting har helt sikkert forbedret looket af hele mit hus, og jeg mener, at du bør overveje at tilføje disse ting til dit hus for at forny din indretning. Hvis du ikke kan tage på et loppemarked, hvilket ikke altid er muligt, kan du helt sikkert tjekke ting som pudebetræk og tæpper online hos forskellige online butikker, der sælger dem til de bedste priser.

Louise Author