6 sisalmattojen etua

Olemme listanneet kuusi syytä, miksi sinun tulisi hankkia sisalmatot TrendCarpetilta.

Kestävä

Sisalmatot ovat luonnonmattoja ja täten myös äärimmäisen kestäviä. Mattokuidut ovat vahvat ja paksut. Sisalmatto toimiikin juuttimaton tapaan, joka tunnetaan kuituisuudestaan. Ei ihme, että sisalmattoja käytetään merenkulkuun ja paalauslankoihin. Myös autoteollisuus on hyötynyt sisalista asbestin ja lasikuitujen korvaajana.

Ulkomuoto

TrendCarpetin sisalmatot näyttävät tietenkin myös ulkoisesti upeilta! Saatavilla on useita eri värejä, kuten kermainen valkoinen, beige ja ruskea. Värit ovat lähtöisin maton valmistukseen käytetyistä kasvikuiduista. Kiitos kankaan luonnollisuuden, sisalmatto istuu sisustukseen kuin sisustukseen. Mikäli etsit tiettyä väriä, sisalmatto voidaan myös värjätä. Itse asiassa värjätyt värit tekevät matosta vieläkin ainutlaatuisemman.

Ympäristöystävällinen

Sisalmatot ovat ympäristöystävällisiä, kiitos niiden luonnollisuuden ja myrkyttömyyden. Materiaalina sisal sopiikin hyvin astmaatikoille ja allergikoille. Synteettisemmät materiaalit, kuten nailon, päästävät orgaanisesta yhdisteestä lähtöisin olevaa kaasua, mutta sisalmaton kanssa tästä ei tarvitse huolehtia. Kotisi ilmanlaatu paraneekin sisalmaton myötä.

Biohajoava

TrendCarpet in sisalmatot ovat biohajoavia. Tämä johtuu tietenkin maton kasvikuiduista. Maton palveltua aikansa se ei tule viemään juurikaan tilaa kaatopaikalta. Toisin sanoen voit kierrättää maton, kun sen käyttöikä on tullut täyteen.

Helposti huolettava

Sisalmatot eivät tarvitse juurikaan huoltoa ja niiden puhdistaminen hoituu nopeasti. Sinun tarvitsee vain imuroida sisalmatto säännöllisesti!

Staattisuus

Sisalmatto vastustaa staattisuutta. Voit siis huoletta koskea kodin muita tavaroita ilman sähköiskuja. Sisal ei myöskään ole kovin herkästi syttyvää, mikä nostaa kotisi turvallisuutta. Sisalmatto hidastaa tulipalon leviämistä.

Louise Author